Agenda

Valentijnsconcert in 't kerkje van Waterlandkerkje 'Need your love so bad' - Marijn Slager
Zondag 10 Februari 2019, 02:30pm
Hits : 888
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We vieren Valentijn met Marijn

Om Valentijnsdag te vieren zal Marijn Slager een optreden verzorgen in het mooie kerkje van Waterlandkerkje. Het hele optreden zal in het teken staan van liefde. Van gebroken harten, onvervulde verlangens, van de zoektocht naar de ander, de hunkering, het verlangen en alles wat met liefde en het missen ervan te maken heeft. Er zijn miljoenen liedjes over geschreven maar de meest favoriete van Marijn Slager komen deze middag aan bod. Denk aan ‘need your love so bad’ of ‘still loving you’. Kom luisteren, zing mee en vier de liefde omdat het kan.

Als je een liefdesverklaring wilt geven tijdens het concert, mail het minimaal 1 uur voor het optreden aan de organisatie. Dan schreeuwt Marijn het van de daken. Of je mag het zelf doen! 

Marijn – een graag gehoorde muzikant in het intieme kerkje - gebruikt veel verschillende instrumenten, maar op een podium is hij het liefst vooral gitarist en zanger. Het is zijn uitdaging om het publiek te verrassen met mooie muzikale arrangementen. Op alle Zeeuwse poppodia is Marijn een goede bekende. Als hij niet optreedt, is hij te vinden in zijn studio’s in Amsterdam of in Zeeland, waar hij vooral filmmuziek componeert. Hij is bekend van de muziek voor o.a. de films Wilde Mossels en Supernova. Marijn maakt geluidstracks die overal ter wereld worden gebruikt. 

Naast zijn solo-optredens speelt Marijn al ruim 25 jaar in diverse bands en projecten zoals the Pheromones en NuffSaid (rock), the Oscars (filmmuziek) en the Orca’s (surfmuziek). Ze spelen dan op grote podia zoals Lowlands, Zwarte Cross, Paradiso en de Melkweg. Marijn trad ook op in New York en Montreal met zijn Engelstalige repertoire. 

Waterlandkerkje staat op 10 februari in het teken van Valentijn. Van de liefde dus. En Marijn zou Marijn niet zijn als hij niet ook enkele originele, wat minder bekende werken van muzikale pop grootmeesters de revue laat passeren. Het is zijn uitdaging om iedereen te trakteren op een onvergetelijke, muzikale middag, die gaat ... over de liefde.

 

 

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €10,--
Reserveren graag, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per telefoon: 0031(0)117-401376
Info: http://www.kerkjewaterlandkerkje.vpweb.nl en www.zeeuwsekerken.nl