Goed nieuws over ons dorpshuis!

Zet 18 november 20.00 uur in uw agenda en kom naar het dorpshuis!

Want: de dorpshuisfunctie blijft in het dorpshuisgebouw en het gebouw wordt opgeknapt!

Ons college van B&W heeft op 11 oktober besloten om een budget vrij te maken om met het opknappen te kunnen beginnen. Er wordt door de gemeente nu niet langer meer gezocht naar alternatieve plekken voor de dorpshuisfunctie in ons dorp. Er komt meer samenwerking tussen kerk, bolbaan en dorpshuis, maar het dorpshuis gaat niet weg. Wij – beheersstichting dorpshuis - zijn daar heel blij mee, want het begin is er, we kunnen weer verder.

 

En: we willen een dorpshuis dat Kerkjenaren het gevoel geeft dat het ‘van ons’ is. Dus een dorpshuis dat uitnodigt om naar toe te willen komen.

Dus direct na dit positieve bericht zijn wij als beheersstichtingsbestuur begonnen met  het aanvragen van subsidies en het aanboren van nieuwe geldbronnen bij andere organisaties. Want we willen voor ons dorpshuis immers méér dan alleen maar nieuwe kozijnen. Ook gaan we op zoek naar andere bronnen die ons kunnen helpen. Er ligt een heel mooi plan, en we willen dat plan zoveel mogelijk uitvoeren. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld.

Daarom: organiseren we op 18 november een gezellige avond in het dorpshuis. Voor die avond nodigen we ALLE Kerkjenaren uit. Jong en oud. We maken er een gezellige avond van, met een lekker drankje, een praatje, een muziekje en een hapje. Een avond waarop we hopen dat die vooral gezellig is, en dat u na afloop alles weet wat u wilde weten over het dorpshuis en wat er de komende tijd mee moet gebeuren. Van u willen we dan graag horen welke dingen we niet moeten vergeten bij de verbouwing, welke leuke nieuwe en oude ideeën we kunnen oppakken en waar we nog meer hulp kunnen vinden.

Zet 18 november 20.00 uur in uw agenda en kom naar het dorpshuis!