Agenda

La Manouche: ‘Ay Chavale’ Gepassioneerde gipsyklanken in 't Kerkje van Waterlandkerkje
Zaterdag 22 September 2018, 08:00pm
Hits : 465
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0031(0)117-401376

Op zaterdagavond 22 september a.s. geeft de groep La Manouche een akoestisch concert in ‘t kerkje te Waterlandkerkje.

Bij de muziek van La Manouche waant de luisteraar zich even aan het kampvuur bij de woonwagen. Dit trio heeft een gevarieerd programma met gepassioneerde liederen en muziek uit de Roma- en Sinti cultuur.  

 Moeiteloos worden swing á la Django Reinhardt gecombineerd met muziek uit de Balkan en flamencoklanken uit de Camargue. Met geraffineerd gitaarwerk en melodisch klarinetspel worden de veelal weemoedige liederen ten gehore gebracht.  

Tijdens het concert krijgt het publiek ook tekst en uitleg over de gezongen stukken en achtergrondinformatie van het reizende volk. La Manouche brengt een boeiende voorstelling op de planken, waarbij de emotie in de muziek voorop staat.

De groep bestaat uit: Mouche Palts, gitaar/zang, Roelof Posthumus, klarinet en Manito, gitaar. Deze formatie geeft concerten in binnen- en buitenland. Er zijn inmiddels twee albums uitgebracht. In 2012 is de groep door de Amerikaanse muziekjournalist Donald Cohen uitgeroepen tot een van de toonaangevende vocale zigeunergroepen van Europa. 

 De zaterdagavond van 22 september wordt dus muzikaal zonnig en zeer gepassioneerd in ’t kerkje! 

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €10,--
Reserveren graag, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per telefoon: 0031(0)117-401376
www.zeeuwsekerken.nl