Agenda

Programma Koningsdag 2017
Donderdag 27 April 2017
Hits : 1039
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kunt u doen op Koningsdag in Waterlandkerkje? Natuurlijk 's morgens gewoon thuis lekker naar de televisie kijken. Wij vrouwen moeten natuurlijk weten wat voor mooie creatie Maxima draagt. Zijn de dochters erbij, en wie nog meer van de familie? Oranje tompoezen, lekker bakje koffie met slagroom, want het is natuurlijk wel een feestdag.

Fietstocht
Maar als u uitgekeken bent en een boterham met een kopje heerlijke soep (linzensoep natuurlijk) gegeten hebt, kunt u zich rond 13:00 uur naar het dorpshuis begeven met uw fiets. Daar zal om 13:00 uur de vlag gehesen worden, begeleid door het Wilhelmus, waarna u zich kunt inschrijven voor de fietstocht van ongeveer 30 kilometer, die ons door een stukje prachtige natuur en goede fietspaden van de omgeving laten sturen. Onderweg wordt u een verfrissing aangeboden. Inschrijfgeld voor de fietstocht: € 2,-.

Koningsdagbolling
's Avonds vanaf 19:30 uur kunt u meedoen aan de Koningsdagbolling in de krulbolbaan. Mocht u denken: na het fietsen zal ik wel knap hongerig zijn, dan is er bij de bistro een speciale Koningsdag aanbieding(als de Bistro op 27 april nog niet heropend is, zijn er broodjes, koffie en thee verkrijgbaar in het dorpshuis). 

Tentoonstelling 'Speciaal atelier'
Vanaf 13:00 uur is er in 't Kerkje ook de bijzondere tentoonstelling van kunstenaars van het 'Speciaal atelier" van Toonbeeld Terneuzen te bezichtigen. Deze tentoonstelling zal trouwens de gehele week van 22 april tot 29 april te bezichtigen zijn (di. t/m zat. van 13:30 - 17:00 uur in 't Kerkje). 

Voor de fietstocht zijn we natuurlijk afhankelijk van een beetje goed weer. De Kerkje Koerier zou het fijn vinden als u mee gaat fietsen dat u 's avonds lekker met ons een potje gaat bollen, zodat we samen een goede Koningsdag kunnen vieren. 

Het volledige en juiste programma leest u in de Kerkje Koerier van april. Heeft u nog een leuke activiteit voor Koningsdag? Laat het ons dan weten!

Locatie Waterlandkerkje