Agenda

’t Kerkje van Waterlandkerkje presenteert op 30 december: Eindejaar met Rein de Vos en.... glühwein
Vrijdag 30 December 2016, 08:00pm
Hits : 784
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376

Op 30 december 2016 sluit men naar goede gewoonte in ’t kerkje van Waterlandkerkje het jaar in stijl af.

Met een lach en een traan. Een vrolijke noot en toch even omkijken. Nu uitbundig, dan weer intiem. In deze sfeer neemt rasmuzikant Rein De Vos ons mee aan de vooravond van oudjaar.

Op zijn 'piano des pauvres' - zijn geliefde accordeon - begeleidt hij zichzelf en het meezingend publiek; warmt u uw stembanden alvast op! Daarnaast laat hij zijn publiek proeven van de meeslepende melancholische klanken van de Argentijnse bandoneon. 

Naast het muzikaal gebeuren verrast Rein De Vos ons met zorgvuldig uitgekozen verhalen, die ons in de donkerste tijd van het jaar even terug naar binnen brengen. 

Rein De Vos is een muzikale duizendpoot: solo - jazz, swing, musette, Franse chanson, Latijns-Amerikaans repertoire, tango, cabaret, het volkse lied… Het is hem allemaal op het lijf geschreven.

Rein trad ook op met bekende namen: Jo Lemaire, Jan Matthijs, Wim Opbrouck, Juan Masondo, Koen De Cauter, Jopie Jonkers en vele anderen. Insiders van ‘t kerkje herinneren zich ongetwijfeld zijn legendarische optreden met Gudrun Roos. 

Wilt u in ons pittoreske kerkje in verbondenheid met elkaar, onder het genot van overheerlijke glühwein, sfeervolle muziek, zang en meeslepende verhalen het jaar afsluiten, dan verwelkomen wij u heel erg graag.

 

Waterlandkerkje, 30 december 2016 om 20.00 uur.

De deuren gaan open om 19.30 uur.

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €15,--.