Agenda

Claudia y Manito: ‘Armamor’, Zuid-Amerikaanse klanken met gipsy temperament
Zaterdag 17 September 2016, 08:00pm
Hits : 774
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0031(0)117-401376

In ’t kerkje van Waterlandkerkje duurt de zomer nog even voort. Voor dat verlate zomerse gevoel zorgen Claudia y Manito met hun repertoire van muziek en liederen uit het Latijns- Amerikaanse continent. 

Claudia, zangeres/harpiste en Manito, veelzijdig gitarist/componist  zijn in de wereldmuziekscene beslist geen onbekenden. Op 17 september verrast het duo ons met hun akoestische concert  ‘Arpamor’ (liefde voor de harp). 

Claudia speelt melancholische  zamba’s , ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela. Daarnaast zingt ze een aantal Spaanstalige liederen; hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar.

Manito, zijn naam verwijst naar de gitaarlegende Manitas de Plata. Met gevoelige fraseringen en tot de verbeelding sprekende improvisaties staat gipsygitarist Manito Claudia muzikaal terzijde. Zijn gitaarspel is intuïtief en dynamisch. Voor Manito is de gitaar een verlengstuk van de ziel. 

De combinatie van Paraguayaanse harp, het zwoele stemgeluid van Claudia en het intuïtieve zigeuner gitaarspel van Manito zorgen voor een eigen karakteristiek geluid.

Als luisteraar word je meegezogen in hun uniek samenspel. 

Toegangsprijs :  €12,-- 

Locatie Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje