Agenda

De Week van Samen op 28 september in Dorpshuis Waterlandkerkje - JOTA / Stichting Juutsom
Zaterdag 28 September 2019, 11:00am
Hits : 357
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf donderdag 26 september tot zaterdag 5 oktober viert JOTA (ontmoetingscentrum aan het Raadhuisplein in Oostburg) "De Week van Samen".

Iedere dag zijn er activiteiten in JOTA en elders in de regio., die allemaal gericht zijn op samen iets doen en iets beleven. Deze week nodigt JOTA niet alleen de mens uit naar het ontmoetingscentrum te komen, maar gaat JOTA ook naar de dorpen toe. In die week is het ook Burendag. Op die dag, 28 september, komt JOTA naar Waterlandkerkje en heeft Stichting Juutsom uit Waterlandkerkje bereid gevonden om een high tea voor te bereiden voor de bewoners van 't Kerkje. 

Alle bewoners (buren) van het dorp zijn zaterdag 28 september vanaf 11:00 uur uitgenodigd voor een lekker hapje en drankje, een high tea, in het dorpshuis om elkaar, de kinderen van Juutsom en JOTA te ontmoeten. 

Om de voorbereiders het makkelijk te maken, graag van te voren aanmelden bij JOTA. Dat kan via de website (waar u trouwens alle informatie vindt over deze week, www.jotaoostburg.nl of via de coördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bent u dat per ongeluk vergeten en wilt u toch komen dan is er vast ook wel een kopje koffie, maar beter is even vooraf melden. 

Locatie Dorpshuis Waterlandkerkje, P.C. Boutensstraat 19, 4508 AC Waterlandkerkje
www.jotaoostburg.nl