Agenda

Officiële opening Dorpshuis Waterlandkerkje
Zaterdag 09 Maart 2019, 08:00pm
Hits : 964
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpshuis Waterlandkerkje

Ja hoor! Het is bijna zover. Terwijl de klus vrijwilligers uit het dorp hun veiligheidsbrillen opbergen, de aannemer en de installateurs de laatste schroeven aandraaien en de schilders de laatste potten leegkwasten, zijn wij inmiddels begonnen met de voorbereiding van DE OFFICIËLE OPENING VAN ONS DORPSHUIS!

Stichting Beheer Dorpshuis Waterlandkerkje organiseert op 9 maart een fantastische avond, die start met een grandioze openingsact. Onze eigen ‘Waterlanders’ hebben namelijk enkele Hoofdplatenaren uitgenodigd, leden van de toneelvereniging ‘Tekst Kwijt’. Samen mogen zij ons geheel vernieuwde dorpshuis als eersten compleet op stelten zetten. En laat dát maar aan hen over! 

En daarna gaan we natuurlijk ook over op het officieel openen van ons vernieuwde dorpshuis. En ook dát doen we op een verrassende manier. Dus: zet 9 maart in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent! Iedereen is hartelijk welkom. 

Heeft u vragen, tips en ideeën voor het dorpshuis van Waterlandkerkje? Wilt u het huren voor een activiteit? De stichting heeft vrijwilligers die er alles over willen vertellen en ze hebben een grote zaal en een kleine zaal in de aanbieding, die u samen maar ook apart kunt huren. Kijk op https://dorpshuiswaterlandkerkje.vpweb.nl/

Locatie P.C. Boutensstraat 19, 4508 AC Waterlandkerkje