Agenda

Valentijnsconcert in 't kerkje van Waterlandkerkje 'Quand on n'a que l'amour' - Marjolein Polfliet en Michiel Meijers
Zondag 11 Februari 2018, 02:30pm
Hits : 1037
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chansons over liefde en verlangen

Te midden van de winterse kou laait het vuur van Valentijn weer op. Hebt u er ook naar uitgekeken om dat warme gevoel eventjes te kunnen omarmen? Om samen met je geliefde, je familie, vriend/vriendin even heerlijk weg te zwijmelen. Op 11 februari 2018 bent u hiervoor in 't kerkje van Waterlandkerkje op het juiste adres. Marjolein Polfliet en Michiel Meijers zorgen die middag voor een Franstalig repertoire waar men 'U` tegen zegt. Van Piaf tot Brel, Aznavour, Stromae en Zaz en nog veel meer …

De grote Franse klassiekers, maar ook vergeten pareltjes en hedendaags werk in een persoonlijke interpretatie maken dit muzikale feestje van de liefde compleet. De fluwelen stem van Marjolein Polfliet en het warme geluid van de vleugel nemen u mee naar een tijd met veel romantiek en de nodige dosis drama. Het duo Marjolijn/Michiel zorgt voor een middag met stijlvol Frans entertainment in een Parijse sfeer waar de bal musette floreert. 

Wilt u proeven van de vele Franse schoonheid en een dansje wagen, twijfel niet en kom op 11 februari naar 't kerkje van Waterlandkerkje.

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €10,--
Reserveren graag, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per telefoon: 0031(0)117-401376
www.zeeuwsekerken.nl