Agenda

Concert in 't Kerkje: Sara Salverius - ‘Trapped in sight’
Zaterdag 19 Mei 2018, 08:00pm
Hits : 444
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact 0031(0)117-401376

Op 19 mei presenteert Sara Salverius haar nieuwe CD in ons vriendelijke kerkje. ‘Trapped in sight’ is een liefdevol muzikaal verhaal over afscheid nemen en troost. 

In ons kerkje is Sara een ‘oude’ bekende. Ze trad al enkele malen samen met Wouter Vandenabeele op, tot groot genoegen van ons publiek. We zijn dan ook blij dat we Sara en haar accordeon opnieuw mogen verwelkomen voor een optreden. Wij zijn er trots op dat Sara ons kerkje heeft uitgekozen voor haar CD-presentatie!

Sara koos op 14-jarige leeftijd voor de chromatische accordeon. Ze kreeg les van Patricia George. In 2005 besloot ze verder te studeren aan het conservatorium, het eerste jaar in Antwerpen, waar ze les kreeg van Ludo Mariën en vanaf het tweede jaar in Gent, waar ze in juni 2010 afstudeerde bij Philippe Thuriot. 

Ze volgde verschillende stages (o.a. bij Wouter Vandenabeele, Troissoeur, Daau, ethno Zweden,…) en was lid van het jongerenorkest Transpiradansa! en Griff, waarmee ze in binnen- en buitenland optrad. Ze speelt veel samen met Wouter Vandenabeele en vormt een duo met Edwin Vanvinckenroye.

Trapped In Sight is een muzikaal verhaal over afscheid nemen; een emotioneel programma, maar geen avond vol klaagmuziek. Want net zo goed zijn er goede momenten, is er hoop en zijn er lichte dagen. 

Zaterdagavond 19 mei brengen Sara en haar accordeon in ’t kerkje een integer concert met uitsluitend eigen werk. 

Locatie 't Kerkje van Waterlandkerkje, Molenstraat 58 4508 AG Waterlandkerkje
Toegangsprijs : €10,--
Reserveren graag, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per telefoon: 0031(0)117-401376
www.zeeuwsekerken.nl